Unggah Poto | Awéwé taranjang - Awéwé taranjang - Foto Amatir [TOP 10 2021]

olah,

Tingali kumaha unggah poto sareng pidéo anjeun ka Awéwé taranjang 19.
Butuh sababaraha dinten pikeun poto lebet kana situs.

Nengetan sarat poto:

Lebetkeun Judul, téks sareng email kontak (upami anjeun hoyong). Pasang email kontak di jero email upami anjeun resep, TAPI TEU PERNAH dina judulna. Tingali conto di handap ieu:

judul: sababaraha ranjau

Téks: Kami pasangan ti padesaan MG, anjeunna 27 anjeunna 22. Kami hoyong tukeur poto sareng pasangan, email kami: [email dijaga]

Éta henteu kedah dicap ku situs sanés;
Poto na kedah nyumputkeun rai, kuring kantos ngalaman masalah sareng jalma anu parantos dikenal dina situs éta. Poto anu némbongan rupana MOAL DITERBITKAN!
Minimum 10 poto sareng maksimal 20, upami anjeun gaduh langkung ti nyalira anu pangsaéna sareng ngirim 1 email per minggu kalayan unggal galeri sareng téks anu bakal diterbitkeun, langkung saé cara ieu.
TEU kedahna alit pisan (kirang ti 500 × 500), idealna langkung ti 600 × 600 sareng kirang ti 1024 × 1024. Entong ngirim poto dina ukuran raksasa, kaluaran langsung tina kaméra anjeun atanapi telepon sélulér anjeun. Éta laun kanggo anjeun kirim, pikeun kuring nampi teras ngolah di dieu sateuacan dipedalkeun;
Kirimkeun poto anu béda ngarah henteu katingalina mirip pisan;
Format JPG, salawasna!
Poto anu henteu minuhan saran ieu bahkan tiasa langsung hirup, tapi bakal langkung lami pikeun diposting dina situs.
TEU Tong pernah ngirim poto budak leutik, saha waé anu ngirim poto haram bakal data sareng email na dikirimkeun ka otoritas anu kompeten!

Dina kasus pidéo, anjeun ogé tiasa ngirimkeunna ku email atanapi unggah kana RapidShare, FileSonic atanapi jasa sanésna teras kirimkeun kami alamat pidéo sareng judul anu dipikahoyong.

Kirim ka: [email dijaga]

Kontak

Situs wéb, Iklan / Iklan sareng Galéri
Jawab: Fabio
E-mail: [email dijaga]

Pilarian Anyar dina awéwé taranjang :

#SP ngiringan #pussy panas #pussies #butut #Raheut Panas #poto awéwé taranjang #pilem porno #Poto porno #Poto Poto #Gambar Budak awéwé #Gif Kelamin #awéwé masturbasi #Ngora taranjang #buligir ngora #Porno #porno brazilian #Pidéo Seks #xnxxx #xvideos



Awéwé NAKED   - Hubungan - PRIVASI - PETA SITUS

The Blog awéwé taranjang Ngantosan Wangsulna Anjeun!

urang ngalakukeun awéwé taranjang, kami ngahargaan aksés anjeun, kami ngarepkeun ti jero haté yén anjeun wareg ku eusi anu aya dina halaman wéb kami, kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyenangkeun pamiarsa kami, sareng nyandak pangalaman anu pangsaéna, upami anjeun ngagaduhan saran yén urang tiasa ningkatkeun, atanapi bahkan hoyong ngirim kontén ekslusif anjeun, lebetkeun hubungan sareng kami, KLIK DIDIEU!

Kami arepkeun anjeun salawasna datang deui, sareng émut, ti waktos éta anjeun mangrupikeun bagian tina kulawarga ageung kami, rangkul sareng wilujeng!


© 2021 - Awéwé taranjang - Awéwé taranjang - Foto Amatir [TOP 10 2021]